Program 2018

CC Cowboys

Nevlunghavn Brygge

Lørdag 30. juni // Kr 495,- + billettavgift

 

Rockebandet CC Cowboys holder seg stadig like aktuelle, og er blant de mest profilerte norske artister i radio- og konsertsammenheng. Siden slutten av 80-tallet har CC Cowboys gitt ut et tosifret antall album, som alle har oppnådd gode omtaler og salgstall. Spellemannpris fikk gruppa allerede for debutalbumet "Blodsbrødre" i 1990, og frem til 1998 tilførte de med jevne mellomrom sterke tilskudd til diskografien. CC Cowboys tok så en pause noen år, hvor Grønneberg gav ut to soloalbum.

 

I 2002 var de tilbake med delvis ny besetning; Jørn Christensen, gitar og Per Vestaby, bass. Agne Sæther på trommer har vært med hele veien. men fortsatt med Magnus Grønnebergs sterke vokal og låtskriving som en sentral del av bandets identitet, og fortsatt med samme høye kvalitet på utgivelsene. Andre fellestrekk med den forrige konstellasjonen av CC Cowboys var bandets ubestridte rykte som et av Norges mest hardtarbeidende liveband, som leverer varene uansett om de spiller for tre hundre eller tre tusen mennesker. Opp igjennom årene har CC Cowboys spilt på små og store steder over hele landet, og nå spiller de i Nevlunghavn i sommer. Denne konsertopplevelsen kan du ikke gå glipp av.

Åge & Sambandet

Fredriksvern Verft

Fredag 06. juli // Kr 595,- + billettavgift

 

Sukker og salt har vært viktige ingredienser i oppskriften på Åge Alekssandersen og Sambandets nye plate. Det merker en først og fremst ved at det er urovekkende bra stemning på plata noe som også har fått rockefoten til å trampe heftig blant eterens musikkprodusenter. Tittelsporet Veien hjem, hvor laget er forsterket med en ramsalt Henning Kvitnes og sukkersøte Violet Road, er A-listet og har allerede forlystet folktet i flere uker på radio. Men det er ikke bare Violet Road og Henning Kvitnes som har satt sitt preg på plata. Det gjør også Dalakopa, Kari Rueslåtten, Frode Fjellheim, TrondheimSolistene og Kjell Magne Robak. Altså, her finner en medvirkende med særdeles ulikt musikalsk ståsted og bakgrunn. Og nettopp slik lyder plata – sukker og salt. Vil du ha litt søtt og litt salt må du se konserten i sommer. Vi sees i Stavern – husk å kjøpe billett – her blir’e liv!

 

Dire Straits Experience

Fredriksvern Verft

Lørdag 07. juli // Kr 695,- + billettavgift

 

Dire Straits Experience returnerer til Stavern med et forrykende show. Fjorårets konsert ble hyllet av publikum, og vi kunne ikke annet enn å få legendene tilbake til verftet! Ikke gå glipp av sommerens største musikalse opplevelse, kjøp billetter nå!

 

Vamp

lissie stavern stavernlive konsert konserter sommer larvik festival musikk lissie stavernlive
lissie stavern stavernlive konsert konserter sommer larvik festival musikk lissie stavernlive

Kjøp billetter her

lissie stavern stavernlive konsert konserter sommer larvik festival musikk lissie stavernlive

Kjøp billetter her

Fredriksvern Verft, Kommandanthagen

Torsdag 19. juli // Kr 455,- + billettavgift

Barn 12-17 pr // kr 225,- + billettavgift

 

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster; fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. Gjennom 26 år har de spilt inn 10 studioalbum, gitt ut 14 album totalt og høstet mye heder og ære. De har solgt godt over 1 million plater og blant annet mottatt 5 Spellemannpriser og Prøysenprisen

Kjøp billetter her...

lissie stavern stavernlive konsert konserter sommer larvik festival musikk lissie stavernlive

Kim Larsen & Kjukken

Konserten er AVLYST

billetter refunderes via Ticketmaster, for spm rundt billetter kjøpt lokalt; post@stavernlive.no

Fredriksvern Verft

Lørdag 28. juli // Kr 595,- + billettavgift

 

Gjennom flere tiår har Kim Larsen underholdt med sine karakteristiske tekster og musikk. Vi gleder oss til å ha han på scenen 28. juli på Fredriksvern Verft. Denne dansken kan du ikke gå glipp av.

 

Kjøp billetter nå!

© Stavernlive 2017